Persondataforordning hos Larsens Autoteknik


Hos Larsens Autoteknik ønsker vi at passe godt på dig som kunde og dermed dine personlige data. Det er vigtigt for os at du som kunde ved, at vi arbejder professionelt og fortroligt med dine oplysninger.


1. Hvilke data opbevarer vi


De persondata vi behandler om dig omfatter udelukkende almindelige persondata, så som:


* Navn


* Adresse


* Telefonnumre


* Mailadresser


* Bilmærke og modeloplysninger


* Bilens registreringsnummer


* Cvr. nr.


Vi opbevarer og bruger disse informationer, således vi er i stand til at opretholde et godt samarbejde med dig som kunde, levere den ønskede service samt at kunne fakturere dig. Vi behandler dine persondata internt på kontoret og værksted.


2. Opdatering, sletning eller rettelser af dine oplysninger


Du har ret til at få information om behandlingen af dine personoplysninger, og du har også ret til at anmode os om at rette eller slette personoplysninger, som er ukorrekte. Hvis du har en sådan anmodning, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står på hjemmesiden under kontakt.


* Du har ret til at blive oplyst om at der indsamles data omkring dig.


* Du har ret til løbende at få indsigt i, hvordan dine oplysninger behandles.


* Du har ret til at få berigtiget ukorrekte data.


* Du har ret til at få slettet din personlige data.


* Du har ret til at kunne få udleveret dine data.


3. Hvor længe opbevares dine oplysninger?


Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.


4. Ændringer


Vi har ret til når som helst at foretage ændringer i dette dokument. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne side for at tjekke, om der er sket ændringer. Det kan du tjekke ved at se på datoen nederst på siden.


5. Spørgsmål


Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information eller behandling af dine personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.


6. Cookies


Larsens Autoteknik hjemmeside www.larsensautoteknik.dk, anvender ikke cookies. Dvs. at vi indsamler ingen oplysninger fra din computer, tablet eller telefon når du besøger os på nettet.


Tak fordi at du har valgt at handle hos Larsens Autoteknik. Vi ser frem til fortsat samarbejde.


Denne side er sidst redigeret d. 10. juni 2018

unsplash