Om Larsens Autokenik

Kenneth Larsen indledte sin uddannelsesrejse i 1989 hos Bernt Hansen Auto i Rødovre, et anerkendt center med autorisation inden for prestigefyldte bilmærker som Rolls Royce, Bentley og Jaguar, blandt andre.


Efter fire års læretid blev Kenneth færdiguddannet i 1993 og anerkendt for sine færdigheder med en sølvmedalje samt en indstilling til det fornemme Massmannske legat, som blev præsenteret for dronningen. Efter sin læretid arbejdede han kortvarigt hos Dansk Karrosseri Fabrik.


I 1995 begyndte han sin karriere hos Høybys Bilcenter i Birkerød, senere omdøbt til Terminalen Birkerød. Her har Kenneth i mere end 20 år specialiseret sig i servicering af biler fra mærker som Land Rover, Rover, MG, Honda, Hyundai og mange flere.


Hans ekspertise inden for Land Rover og Jaguar er velkendt, og det ville ikke være overraskende, hvis hans navn findes i servicehæftet til din Land Rover.

Nu er tiden inde til, at Kenneth ønsker at tage skridtet videre og forfølge sine egne ambitioner. Vi håber, at du vil tage del i hans spændende rejse.

unsplash